Om Oss – Städfirma i Stockholm

GerTrygghet Bygg, Städ & Fastighetsservice AB har en väletablerad avdelning inom hemtjänst och städning. Vi utför städtjänster och lokalvårdsuppdrag till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholms-området.

Ett välvårdat hem

Oavsett om ni behöver hjälp med regelbunden städning av er lägenhet, familjevillan, gemensamma ytor som trapphus eller kontorslokaler kan vi ordna så era behov och önskemål tas till vara på.

Städtjänster vi utför

  • Hemstädning
  • Kontorsstädning
  • Lokalvård
  • Fastighetsservice

Snickerihjälp

Vi kan givetvis erbjuda er hjälp med snickeri, montering och renoveringsarbeten via vår bygg-avdelning.

Kompetent & trevlig personal

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Efter nära samarbete med våra kunder i villor, lägenheter och lokaler har ryktet spridit sig, att vi utför trygga, kvalitativa städtjänster med trevligt bemötande. Städfirman har utvecklats och vår bästa marknadsföring har varit goda vitsord via rekommendation och mun-till-mun.

Gratis prisförslag

Välkommen att kontakta oss för ett första hembesök och gratis prisförslag hur vi kan skapa en trygg städlösning efter era förutsättningar och behov! Ring oss idag på 072-039 31 39

Passa på att nyttja RUT-avdraget

När du anlitar oss kan du använda RUT-avdraget, en skattereduktion på 50% på arbetskostnaden när du hyr in städningstjänster i er bostad. Läs mer på Skatteverkets hemsida här:  www.skatteverket.se